IN 6 STAPPEN

nemen wij jou al het werk uit handen

 

voortraject

Na telefonisch overleg volgt de bevestiging. Daarnaast ontvang je de digitale aanmeldlink om intern te versturen. Hiermee kan iedere deelnemer zelf het tijdslot inplannen.

opbouw

Op de afgesproken locatie bouwen we binnen een uur, een mobiele fotostudio met visagie hoek. Compleet met ontvangsttafel waar deelnemers hun “mugshot” kunnen invullen.

visagie

De visagist geeft desgewenst kort kledingadvies en voorziet alle deelnemers van een natuurlijke foto-visagie. Na een korte kapsel-check is het tijd om voor de achtergrond te gaan staan. (10 min.)

fotoshoot

De fotograaf zorgt voor de perfecte belichting en geeft concrete aanwijzingen zodat de deelnemer zich comfortabel voelt. Al deze stappen leiden tot een ontspannen portret. (10 min.)

foto's kiezen

Deelnemers kiezen direct na afloop hun foto samen met de fotograaf. Dit is ons controlemoment: Is de deelnemer tevreden met visagie, haar en het eindresultaat. Zo niet, dan maken we meer foto’s.

bewerken

Na afloop gaan de digitale bestanden naar de beeldbewerker voor een een laatste check op scherpte, contrast en oneffenheden. Binnen 4 weken ontvangt de digitale, bewerkte profielfoto’s.